- Анонси
- Новини
- Оголошення
- Конкурси
- Актуально
- Суспільство
- Земельні питання
- Культура
- Медицина
- Соціальна сфера
- Екологія
- Спорт
- Цивільний захист
- Комунальна власність
- Запобігання корупції
- Освіта
- Цифровізація
- Електронне звернення
- Охорона праці
- ОСББ і енергоощадність
- Надзвичайні ситуації
- Перейменування вулиць
- Податкова
- Центр зайнятості
- Поліція
- РТЦК та СП №2
Здорове харчування є одним з визначальних факторів розумового розвитку, фізичної активності та хорошої успішності дітей шкільного віку. Правильне харчування підвищує опір організму до інфекційних захворювань та інших несприятливих факторів навколишнього середовища. Одним з основних завдань сучасної освітньої політики при організації навчально-виховного процесу є збереження здоров'я та формування здорового способу життя у підростаючого покоління. При цьому важливе значення має організація харчування учнів у навчальних закладах, дотримання фізіологічних та санітарних норм, забезпечення продуктами натурального походження з високою харчовою і біологічною цінністю, формування у шкільні роки відповідального ставлення дітей до власного здоров'я та вироблення навичок здорового способу життя, формування культури харчування з ранніх дитячих років. Саме з цією метою в Україні проводиться робота з реформування системи харчування у навчальних закладах.
- Перегляди: 4