Відбулися урочисті заходи з нагоди Дня Конституції України

206473669 841374906466679 5590262515578698653 nЄ дати, які укріплюють нації, виражають дух народу, символізують його славне минуле, сьогодення й майбутнє. До їхнього числа, безумовно належить День Конституції України – свято волі, миру і доброї злагоди всіх громадян на основі закону і справедливості.

Сьогодні у Будинку культури смт Лисянка відбулися урочисті заходи з нагоди 25-ї річниці Конституції України.

Присутніх на заході привітав селищний голова Анатолій Проценко: «Сьогодні у цей доленосний час, коли Україна бореться з агресором, ми маємо з розумінням ставитися до процесів, які переживає Україна, спільно боронити її Незалежність та поважати її Основний закон». Анатолій Петрович побажав всім здоров’я, миру, впевненості в завтрашньому дні, щоб із відзначенням Дня Конституції пов’язувалися сподівання на утвердження найбільших духовних цінностей та соціальних гарантій українського народу.

Директор КОЗ «Боярський НВК» Микола Демчук у своєму виступі окреслив основні етапи становлення Конституціалізму в Україні, починаючи від Пилипа Орлика.

Святкового настрою додала змістовна патріотична концертна програма, яку підготували працівники культури та аматори нашої громади.

Випадкове зображення