День вшанування ветеранів та пенсіонерів прикордонної служби України

190360467 3549739755128200 4477332061872820778 n28 травня у День вшанування ветеранів та пенсіонерів Державної прикордонної служби України, біля пам’ятника Прикордонникам відбулося урочисте відкриття «Алеї Слави Прикордонникам», де встановлено меморіальні плити з іменами прикордонників, які загинули на Сході України.

За доброю традицією цього дня зеленокашкетівці з рідними, учнівською молоддю та юними прикордонниками колоною пройшли ходою центральною площею Лисянки до пам’ятного знаку Прикордонникам.

На заході, біля пам’ятника над Тікичем, який встановлено на честь прикордонників нашого краю, зібралися прикордонники різних поколінь, представники трудових колективів та громадськість.

Перший заступник Лисянського селищного голови Олег Зарудняк, голова Лисянської районної організації воїнів запасу прикордонних військ - Віктор Томіленко та ветеран прикордонних військ Микола Коптєв привітали присутніх зі святом, вручили похвальні грамоти та подяки прикордонникам-учасникам АТО, громадським активістам-прикордонникам. До підніжжя пам'ятника та меморіальних плит учасники заходу поклали квіти.

Світлу пам'ять наших земляків, які за свій народ, за Батьківщину віддали життя на сході України, присутні вшанували хвилиною мовчання.

Після урочистої частини лунали музичні вітання від гурту «Побратими» з м. Тараща.

 

Випадкове зображення