День Матері

unnamed 1В останній місяць весни, у травні, коли земля вкривається травами і квітами, коли стоять прекрасні дні і літо стукає у двері, Україна відзначає дуже світле та красиве свято – День Матері.

Мама... Це – найдорожча і найцінніша у світі людина для кожного з нас. Де б не були і що б не робили, куди б не закинула нас доля і що б з нами не трапилося ми знаємо, що материнське серце все відчуває – про все знає. Немає в цілому світі святішої і кращої «професії», ніж материнство.

Материнство – дар Божий, вічне джерело буття людського, основа сім’ї, роду і народу.  Саме уроки матері є головними дороговказами на життєвому шляху, а її любов – найнадійнішим оберегом. Нелегка і дуже відповідальна праця – виростити своїх дітей здоровими фізично і морально, добрими й сильними у житті, гідними громадянами нашої держави.

Велика вдячність матерям, які народили та виховали справжніх і вірних синів своєї Батьківщини – Героїв України, багатодітним матерям та жінкам, які стали турботливими неньками для дітей - сиріт. Турбота про вас має стати нашим обов’язком та справою честі.

Тож у цей прекрасний день, відділ культури, молоді та спорту Лисянської селищної ради вітає вас дорогі і рідні мами, прийміть наші найщиріші вітання зі святам. Бажає мовам усім міцного здоров'я, родинного тепла, любові та справжнього людського щастя. Хай ваші діти – найкращі і найгарніші у світі – приносять вам лише радість та втіху!

 

Випадкове зображення