Спортивні заходи, що відбулися14 жовтня з нагоди Дня захисників і захисниць України

245657980 907890546481781 2643485885575366249 nЗ нагоди Дня захисників і захисниць України 14 жовтня відбулися спортивні заходи з міні – футболу та волейболу.
Спортивне свято було насиченим та цікавим. Протягом змагань на ігровому майданчику з міні – футболу вирували пристрасті, адже кожна команда мала бажання досягти якнайкращого результату. У кожній грі футболісти відчайдушно боролися за м’яч, проводили хитромудрі комбінації, намагаючись створити гольові моменти і забити у ворота суперника. Напруженою була боротьба за перше місце між командами. Під час турніру на стадіоні перебувало чимало глядачів та вболівальників, які своєю активною та емоційною підтримкою надихали спортсменів на яскраву та запеклу боротьбу.
Цікавий та насичений також виявився турнір з волейболу. Кожна гра була цікавою та захоплюючою, команди запекло змагалися за звання найкращої, показали гідну майстерність. До самого завершення змагань зберігалась інтрига, тому, що усі команди були сильні та варті перемоги.
Після закінчення всіх ігор переможцям, і всім учасникам змагань перший заступник селищного голови Олег Зарудняк та начальник відділу культури молоді та спорту Тетяна Синицька вручили солодощі,м’ячі, грамоти Лисянської селищної ради та кубок за зайняте перше місце.
Цей день приніс усім цікаві враження та неповторні емоції.
Більше фото тут

Випадкове зображення