Попередження

JFolder::files: шлях не є текою. Шлях: [ROOT]/images/25.05.2021.1

Повідомлення

There was a problem rendering your image gallery. Please make sure that the folder you are using in the Simple Image Gallery Pro plugin tags exists and contains valid image files. The plugin could not locate the folder: images/25.05.2021.1

День матері та Міжнародний день сім’ї

185749791 818504592087044 5047068128259966325 n

Сім’я, родина, рід… Який величезний зміст цих слів. В них усе: лагідний материнський наспів, перші кроки і лепетання маляти, теплі бабусині очі, в яких здається освічується вся любов землі, мудрі дідусеві повчання, щастя і горе, любов і зітхання, образи і непорозуміння, будні і свята.

Вже традиційно у травні один за одним відзначаються два свята – День матері та Міжнародний день сім’ї. Напевно, для кожного з нас немає нікого ріднішого і святішого, ніж мама, сім’я, родина, рід… Адже саме в родині ми черпаємо духовні сили, наснагу та оптимізм, у родині відчуваємо, що таке справжнє щастя, любов, душевний затишок і добро. А берегинею усього цього є мудра Жінка-мати.

З нагоди Дня матері та Міжнародного дня сім’ї, у великій залі адмінприміщення відбувся святковий захід, присвячений цим двом надзвичайним подіям. На якому були присутні та запрошені матері - героїні Лисянської територіальної громади, які віддали сповна свою материнську любов, добро, ласку та чуйне серце.

З промовою до присутніх звернувся селищний голова Анатолій Проценко: «День матері та День сім’ї – зворушливі для кожного серця свята. Ще з дитинства в нас закладається свій єдиний та неповторний образ мами, яка все зрозуміє, порадить у складному рішенні, надихне у безвихідну мить, пробачить і завжди любитиме! Ви, дорогі матері, є основою формування міцної дружньої родини, де зберігаються і примножуються родинні звичаї, формується атмосфера високої духовності та моральності.

Шановні жінки, ми дякуємо Вам за ваше щедре серце, за ніжність і ласку, безмежне терпіння і Вашу щоденну кропітку працю».

В рамках заходу присутнім матерям - героїням було вручено подарунки та квіти.

Після офіційної частини учасники заходу переглянули святковий концерт за участю місцевих талантів. Доброзичлива атмосфера у залі, прекрасний концерт, вродливі жінки сприяли гарному настрою та позитивним емоціям.

Сім’я – це маленька держава у державі.

Сім’я – це найдорожче, що є в людини.

Тому на передодні Міжнародного дня сім’ї бажаємо, щоб у ваших сім’ях завжди панував мир та любов, щоб ваша сім’я була для вас завжди тихою і затишною гаванню. Нехай підтримка рідних і близьких людей допомагає впоратися з будь-якими труднощами. Зі святом.

{gallery}25.05.2021.1{/gallery}

 

Випадкове зображення