Заходи з нагоди Дня Гідності та Свободи

1IMG 20211119 092245Сьогодні Лисянщина, як і вся Україна, відзначає День Гідності та Свободи. Це свято установлено на честь початку двох революцій – Помаранчевої у 2004 та Революції Гідності у 2013 році.
Український народ неодноразово захищав свої прагнення до свободи і незалежності, демократичні цінності та європейський шлях розвитку. Дорогою ціною дістався нам власний вибір – вибір Свободи, Гідності та Нескореності.
Ми не маємо морального права забути подвиги учасників Революції Гідності, учасників АТО та ООС, які відстоюють інтереси народу України в нелегкі часи сьогодення.
В цей день вшановуємо патріотизм і мужність наших співвітчизників, які стали на захист незалежності України, низько вклонімося героям Небесної сотні, всім, хто віддав своє життя за право жити у вільній і незалежній державі, адже їх подвиг є неоціненним для України.
В рамках заходу вшанували пам'ять тих, хто віддав своє життя за мир і спокій на українській землі Героїв Небесної Сотні, учасники АТО та ООС.
Відвідали могили наших земляків, які загинули на Сході країни, - Олег Коваль (1973-2015 рр.), Олег Стукало (1979-2015 рр.), Тарас Проценко (1976-2018 рр.).
Присутні поклали квіти, запалили свічки пам’яті та вшанували світлу пам'ять всіх загиблих Героїв України хвилиною мовчання.
Ми завжди пам’ятатимемо Героїв Небесної сотні, учасників АТО, ООС та героїв-добровольців, які прямо з Майдану йшли на фронт і віддавали життя заради України і її свободи, ставши справжнім взірцем для наступних поколінь.
Вічна слава Героям, що полягли за свободу рідної землі!
<iframe width="731" height="411" src="https://www.youtube.com/embed/vuNGAIAIvEU" title="YouTube video player" frameborder="0" allow="accelerometer; autoplay; clipboard-write; encrypted-media; gyroscope; picture-in-picture" allowfullscreen></iframe>

Випадкове зображення