Пропонуємо  військову службу за контрактом

В зв’язку з вкрай напруженою військовою ситуацією біля кордонів нашої держави та необхідністю посилення обороноздатності країни,  Збройні Сили України мають наразі гостру потребу в кадровому забезпеченні, в т.ч. на контрактній основі. Саме тому   Лисянська районна філія Черкаського обласного центру  активно співпрацює з другим (Лисянським) відділом Звенигородського районного територіального центру комплектування та соціальної підтримки (раніше військкоматом) в частині  інформаційно-роз’яснювальної роботи та  орієнтує своїх клієнтів  на службу в Збройних силах України за контрактом.

Минулого тижня  в приміщенні Лисянської районної філії Черкаського ОЦЗ відбувся черговий такий  семінар за участю начальника другого відділу Звенигородського РТЦК та СП підполковника Олексія Шаламая. В роботі семінару взяли  участь 8  безробітних чоловіків, що перебувають на обліку та шукають роботу. Фахівчиня з профорієнтації філії Наталія Бецковська коротко ознайомила учасників заходу з ситуацією на ринку праці, охарактеризував можливості працевлаштування  та зазначила, що: «Військова служба за контрактом вирішує проблему працевлаштування, а також дає можливість утримувати свої родини завдяки гідній заробітній платі»

Начальник Лисянського відділу РТЦК та СП Олексій Шаламай розповів про порядок відбору громадян України на військову службу за контрактом на посади рядового, сержантського та офіцерського складу. Також ознайомив присутніх чоловіків з вимогами до посад – як за станом здоров'я, так і освітньо-кваліфікаційних, зупинився на перевагах служби та соціальних гарантіях. Крім того, підполковник поінформував про створення Звенигородського батальону територіальної оборони та які вакантні посади будуть актуальні найближчим часом.

Захід пройшов в формі активного діалогу, всі бажаючі мали можливість отримати відповіді на свої питання. По закінченню  всі учасники отримали  буклети з інформаційними матеріалами  про військову службу.

Провідний фахівець з

профорієнтації                                                                                                   

Випадкове зображення