Випадкове зображення

Останні новини

Сьогодні відбулося покладання квітів до пам'ятного знаку "Жертвам Чорнобиля"

CH2604202401Що на площі селища.У заході взяли участь в.о.селищного голови Макушенко О.В., перший заступник голови Зарудняк О.М.,ліквідатори, небайдужі громадяни.
"Це одна з найбільших техногенних катастроф за історію людства.Сьогодні вірно сказав один з ліквідаторів, тоді вони побороли невидимого ворога- радіацію.Змогли ліквідувати аварію.А нині ,на жаль, українці борються з видимим ворогом- росіянами.Змогли подолати тоді і тепер зможемо перемогти російського ворога.

Детальніше...
Повідомлення про застосування пестицидів та агрохімікатів

5626042024001

26 квітня 2024 року відзначаються 38-і роковини аварії на Чорнобильській АЕС

26042024001Вона стала найбільшою в історії катастрофою в ядерній енергетиці. Аварія забрала життя сотень людей і завдала непоправної шкоди екології Європи. З того часу в цю дату в Україні щороку вшановують усіх людей, хто загинув чи постраждав від цієї катастрофи, а також шанують ліквідаторів наслідків аварії.

26 квітня 1986 року сталася аварія на четвертому енергоблоці. З різницею в дві секунди відбулися два вибухи на четвертому реакторі Чорнобильської АЕС. Обвалилася частина будівель, почалася велика пожежа. Величезна кількість радіоактивних речовин було викинута в атмосферу.

Детальніше...
«ПЛІЧ-О-ПЛІЧ ВСЕУКРАЇНСЬКІ ШКІЛЬНІ ЛІГИ» III (районний) ЕТАП

0823.04.2024 року відбулися змагання III (районного) етапу у рамках Всеукраїнського проєкту “Пліч-о-пліч”, що проходять за ініціативи Президента України. Провідна ідея проєкту “Пліч-о-пліч” – розвиток та підтримка спорту в Україні навіть в умовах воєнного стану, залучення здобувачів освіти до систематичних занять фізичною культурою і спортом.

Вітаємо усіх учасників змагань.

В місті Звенигородка відбулися змагання з черліденгу та футзалу нашу громаду представляли команди з ОЗ Лисянський ліцей №1 «ЯГУАР». У змаганнях взяли участь вісім команд з черліденгу та чотири команди з футзалу Звенигородського району.

У підсумку команда з черлідегу ОЗ Лисянський  ліцей №1 «ЯГУАР» здобула 2 місце у змаганнях та була нагороджена медалями та кубком.

Детальніше...
О Г О Л О Ш Е Н Н Я

Відповідно до статті 10 Закону України «Про службу в органах місцевого самоврядування» оголошується конкурс на заміщення вакантної посади посадової особи місцевого самоврядування у апараті виконавчого комітету Лисянської селищної ради – головного спеціаліста сектору з оформлення та видачі паспортних документів відділу ЦНАП виконавчого комітету  Лисянської селищної ради:

Вимоги до конкурсантів:

Детальніше...