Випадкове зображення

Останні новини

Попри війну українці намагаються очистити довкілля від сміття та бруду, об’єднуючись і проводячи спільні толоки. І цей процес на Лисянщині триває.

01Активно взялися за весняне прибирання працівники  КП Благоустрій  і уже впорядкували територію населеного пункту. Протягом місяця вирізали і вирубували гілля, прибирали опале листя, сміття,  зачищали кущі та клумби й виконали ряд інших робіт. Продовжують прибирати вулиці, вапнувати дерева, дорожні відбійники тощо.

Не лишилися осторонь і працівники органів місцевого самоврядування, структурних підрозділів та установ Лисянської селищної ради. Минулого тижня до весняної толоки долучилися державні службовці, освітяни, працівники соціальної сфери. У належний стан було приведено території закладів освіти і культури, медичних і адміністративних установ, дитячі і спортивні майданчики, центральні вулиці селища.

Детальніше...
Звіт з після проектного моніторингу оцінки впливу на довкілля

«ПЛІЧ-О-ПЛІЧ ВСЕУКРАЇНСЬКІ ШКІЛЬНІ ЛІГИ»
05 березня 2024 року на базі Лисянського ліцею №1 проведено зональні змагання III (районного) етапу «ПЛІЧ-О-ПЛІЧ ВСЕУКРАЇНСЬКІ ШКІЛЬНІ ЛІГИ» з баскетбол серед юнаків та дівчат, змагання проходить за ініціативи Президента України Володимира Зеленського. Лозунг спортивної події – «РАЗОМ ПЕРЕМОЖЕМО». 
Вітаємо усіх учасників змагань. 
Детальніше...
Cпеціальна бюджетна дотація для утримання великої рогатої худоби, овець та кіз

Звертаю Вашу увагу, що постановою Кабінету Міністрів України від 15 березня 2024 року №300, були внесені зміни до Порядку використання коштів, передбачених у державному бюджеті для надання підтримки фермерським господарствам та іншим виробникам сільськогосподарської продукції, затвердженого постановою Кабінету Міністрів України від 16 серпня 2022 р. №918 (далі – Порядок).

           Порядком передбачено, що отримувачами бюджетних коштів є фермерські господарства та інші виробники сільськогосподарської продукції, які мають від трьох до ста голів великої рогатої худоби (корів) чи від п’яти до п’ятисот голів маточного поголів’я кіз та/або овець, ідентифікованих та зареєстрованих відповідно до законодавства.

Детальніше...
тест

 

Loading...