І Н Ф О Р М А Ц І Я

виконавчого комітету Лисянської селищної ради про оголошення конкурсу з відбору суб’єктів оціночної діяльності, які будуть залучені до проведення незалежної оцінки об’єктів комунальної власності Лисянської селищної територіальної громади

 Найменування об’єкта оцінки: нежитлова будівля (нежитлова будівля з ганком та підвалом, «А-2», сарай, «Б», вбиральня, «В», вбиральня, «Г») колишнього будинку культури с. Смільчинці загальною площею 984,3 кв.м

Місцезнаходження об’єкта оцінки: Черкаська область, Звенигородський район, с. Смільчинці, вулиця Поштова, будинок 44А.

Мета проведення незалежної оцінки: визначення ринкової вартості об’єкта з метою його подальшої приватизації відповідно до ст.22 Закону України «Про приватизацію державного і комунального майна».

Наявність об’єктів, що містять державну таємницю – ні.

Конкурсною комісією буде враховуватись практичний досвід учасника конкурсу та (або) оцінювачів з оцінки об’єктів, подібних до об’єкта оцінки.

Подібними до об’єкта оцінки вважатимуться об’єкти за такими ознаками: окремі будівлі, приміщення, частини будівель.

 

Дата оцінки (дата, на яку проводиться оцінка майна) – згідно з договором про надання послуг на оцінку майна.

Конкурсний відбір відбудеться за процедурою, встановленою Положенням про конкурсний відбір суб’єктів оціночної діяльності, затвердженим рішенням виконавчого комітету Лисянської селищної ради від 08.10.2021 №126 (далі – Положення).

Замовник послуг з оцінки: Виконавчий комітет Лисянської селищної ради, телефон (0472)62190, електронна адреса Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. Вам необхідно увімкнути JavaScript, щоб побачити її..

Особа-платник робіт з оцінки буде визначена згідно з чинним законодавством.

До участі в конкурсі допускаються претенденти, які діють на підставі чинного сертифіката суб’єкта оціночної діяльності, яким передбачено провадження практичної діяльності з оцінки майна за напрямами оцінки майна та спеціалізаціями в межах таких напрямів, що відповідають об’єкту оцінки.

Претендентам на участь у конкурсі потрібно подати супровідний лист та конкурсну документацію в запечатаному конверті, яка складається з:

  • підтвердних документів:
  • заява про участь у конкурсі з відбору суб’єктів оціночної діяльності за встановленою формою (згідно з додатком 4 до Положення);
  • письмова згода керівника суб’єкта оціночної діяльності, що має спеціальний дозвіл на провадження діяльності, пов’язаною з державною таємницею, і залучається претендентом (за потреби);
  • інформація про претендента (згідно з додатком 5 до Положення);
  • конкурсної пропозиції, запечатаної в окремому конверті, в якій також зазначено строк виконання робіт (в календарних днях), якщо його не було визначено в інформації про оголошення конкурсу; пропозиція щодо ціни надання послуг з оцінки подається з урахуванням усіх податків, які сплачує претендент згідно із законом;
  • документів щодо практичного досвіду надання послуг з оцінки разом із заповненою інформацією щодо досвіду претендента та оцінювачів, які будуть залучені до виконання робіт з оцінки майна та підписання звіту про оцінку майна (згідно з додатком 3 до Положення).

На конверті слід зазначити: «На конкурс з відбору суб’єктів оціночної діяльності», а також зазначити назву об’єкта оцінки щодо якого буде проводитися конкурсний відбір суб’єкта оціночної діяльності, та найменування юридичної особи або прізвище, ім’я, по батькові фізичної особи-підприємця, який подає конкурсну документацію.

У разі невідповідності, неповноти конкурсної документації або її несвоєчасного подання претендент до участі в конкурсі не допускається.

Очікувана найбільша ціна послуг з оцінки об’єкту, яка буде розглядатися конкурсною комісією під час обрання переможця, становить 3000 (три тисячі) грн за об’єкт.

Місцезнаходження конкурсної комісії: Черкаська область, Звенигородський район, смт Лисянка, площа Миру, будинок 27. Телефон для довідок (0472) 62190.

Конкурсна документація приймається Виконавчим комітетом Лисянської селищної ради ради до 17.30 год 21 жовтня 2021 року.

 

Конкурс відбудеться у приміщенні Виконавчого комітету Лисянської селищної ради (Черкаська область, Звенигородський район, смт Лисянка, площа Миру, будинок 27) 

25 жовтня 2021 року о 10.00 год.

Випадкове зображення