«Сильна нація – майбутнє України»

189634206 3774354836001298 2299996378939483084 nСпортивний дух та жага до перемоги знайшли достойне втілення на відкритому турнірі серед учнівської молоді Лисянської громади «Сильна нація – майбутнє України», який відбувся 21 травня 2021 року на центральному стадіоні «Колос».

Спортивний турнір організовано відділами культури, молоді та спорту і освіти Лисянської селищної ради за ініціативи директора Почапинської гімназії Єгора Стадника.

Дякуючи згуртованій команді судів, тренерів спортивні змагання пройшли на високому організаційному рівні, відповідно до регламенту та положення спортивного заходу.

Відмінні результати продемонстрували учасники турніру.

40 хлопців та 18 дівчат віком від 10 до 18 років змагалися у наступних вправах: підтягування на перекладині (хлопці), згинання і розгинання рук в упорі лежачи (хлопці та дівчата), згинання та розгинання рук в упорі на брусах (хлопці).

За підсумками змагань перше місце за кількістю призових місць здобув КОЗ «Лисянський НВК» - 12 місць. Друге місце з результатом 9 призових місць у Почапинської гімназії, а третє місце у Лисянської ЗОШ № 2 – 8 призових місць. Журжинецька філія здобула 7 призових місць, 4 призові місця у КОЗ «Боярський НВК» та 2 призові місця у Хижинської філії.

Учасники змагань були розділені на 4 вікові категорії: 10-11 років, 12-13 років, 14-15 років та 16-18 років. Також були абсолютні категорії у кожній вправі, де переможець визначався серед усіх вікових груп.

1 місця у своїх вікових категоріях з підтягування на перекладині (серед хлопців) здобули: Галкін Богдан (Почапинська гімназія, результат – 13 разів), Галкін Ярослав (Почапинська гімназія, результат – 25 разів), Астюкевич Іван (Журжинецька філія, результат – 26 разів), Одажіу Артем (Лисянський НВК, результат – 21 раз).

1 місця у своїх вікових категоріях зі згинання і розгинання рук в упорі лежачи (серед хлопців) здобули: Вікторенко Владислав (Журжинецька філія, результат – 76 разів), Герус Владислав (Лисянська ЗОШ № 2, результат – 81 раз), Крамаренко Владислав (Журжинецька філія, результат – 106 разів), Одажіу Артем (Лисянський НВК, 104 рази).

1 місця у своїх вікових категоріях зі згинання і розгинання рук в упорі лежачи (серед дівчат) здобули: Грінченко Катерина (Лисянська ЗОШ № 2, результат – 43 рази), Кердань Даша (Лисянська ЗОШ № 2, результат – 42 рази), Байрак Тетяна (Лисянська ЗОШ № 2, результат – 63 рази), Олійник Альона (Лисянський НВК, результат – 24 рази).

1 місця у своїх вікових категоріях зі згинання та розгинання рук в упорі на брусах (серед хлопців) здобули: Галкін Ярослав (Почапинська гімназія, результат – 16 разів), Астюкевич Іван (Журжинецька філія, результат – 49 разів), Одажіу Артем (Лисянський НВК, результат – 36 разів).

Абсолютними переможцями змагань та «найсильнішими учнями Лисянської громади - 2021» стали: з підтягування на перекладині (серед хлопців) - Астюкевич Іван (Журжинецька філія), зі згинання і розгинання рук в упорі лежачи (серед хлопців) - Крамаренко Владислав (Журжинецька філія), зі згинання і розгинання рук в упорі лежачи (серед дівчат) - Байрак Тетяна (Лисянська ЗОШ № 2), зі згинання та розгинання рук в упорі на брусах (серед хлопців) - Астюкевич Іван (Журжинецька філія).

Неймовірні результати показали, але трішки не вистачили до омріяного «ЗОЛОТА» :

Володченко Іван ( Почапинська гімназія) – 2 місце «згинання й розгинання рук в упорі на брусах» та 2 місце «згинання й розгинання рук в упорі лежачи»;

Астюкевич Максим ( Журжинецька філія) - 2 місце «згинання й розгинання рук в упорі на брусах» та 2 місце з « підтягування на перекладині»;

Тричі для нагородження запрошувався учень КОЗ «Боярський НВК» Дейнеко Вадим. Він здобув 2 срібні та 1 бронзову нагороду.

Призерами змагань також стали:

ІІ місце – Затуливітер Максим ( Почапинська гімназія),

- Галкін Богдан ( Почапинська гімназія),

- Пилипенко Діана ( Почапинська гімназія),

- Крамаренкео Максим (Хижинська філія),

- Снісаренко Діана (Хижинська філія),

- Ситор Владислав ( КОЗ «Лисянський НВК»),

- Романов Ярослав (КОЗ «Лисянський НВК»),

- Чудик Марина ( Лисянська ЗОШ №2),

ІІІ місце – Герус Владислав (Лисянська ЗОШ №2),

- Хвостенко Настя ( Лисянська ЗОШ №2),

- Гурай Назар ( с.Будище),

- Дзембовський Сергій (КОЗ «Лисянський НВК»),

- Циганенко Євгеній (КОЗ «Лисянський НВК»),

- Пилявський Андрій (КОЗ «Лисянський НВК»),

- Наумов Максим (КОЗ «Лисянський НВК»),

- Слинько Ангеліна (КОЗ «Лисянський НВК»),

- Миронович Аня (КОЗ «Лисянський НВК»),

- Чернушенко Володимир (КОЗ « Боярський НВК»),

- Янков Богдан ( Журжинецька філія),

- Москаленко Денис ( Почапинська гімназія).

Вітаємо учасників турніру «Сильна нація – майбутнє України» із заслуженою перемогою!

Нехай ваш приклад буде поштовхом для масового розвитку фізичної культури та спорту, а досягнутий успіх стане потужним стимулом для підкорення нових спортивних вершин!

Всі призери та переможці турніру отримали грамоти, медалі, солодкі призи, кубки, подарунки та грошові винагороди.

Цей день приніс усім цікаві враження та неповторні емоції, розуміння того, що спорт в Лисянській ТГ не на останньому місці, є в нього прихильники, є й ті, хто підтримує гарні ініціативи, допоможе в організації, матеріальному заохоченні учасників. Організатори щиро вдячні депутатам Лисянської селищної ради Євгену Головничу, Людмилі Лобоцькій та Єгору Стаднику за фінансову підтримку спортивного турніру.

По завершенню спортивного заходу організатори дійства висловили сподівання, що такого роду змагання стануть хорошою традицією на наступні роки.

Вже плануємо нові заходи для розвитку спорту в ОТГ.

Випадкове зображення