Дорогі наші ветерани, представники старшого покоління!

01102021mdlpvПрийміть найщиріші привітання з нагоди Міжнародного дня людей похилого віку та Дня ветерана.

Ця дата – не нагадування про вік, а чудова можливість сказати теплі слова вдячності батькам, матерям, ветеранам війни і праці, пенсіонерам  і взагалі всім літнім людям за вклад у розвиток країни, за багаторічну самовіддану працю, доброту і мудрість.

Тяжкі випробування випали на долю цих людей. Та, пройшовши крізь жахи тоталітаризму, голодоморів, війни та репресій, вони зуміли вистояти і пронести через життя найкращі духовні якості покоління — честь, гідність, вихованість

, толерантність. Люди старшого покоління – це джерело народної мудрості, їх практичний життєвий досвід, невичерпна енергія, оптимізм та активна громадська позиція повинні стати взірцем для підростаючого покоління.

Тож у цей святковий день прийміть щирі вітання і глибоку вдячність за все, що зроблено Вами заради нашого майбутнього. Ваша праця, подвиг, шанобливе ставлення до людей – це незрівняний приклад для наслідування сучасній молоді.

Відділ культури, молоді та спорту Лисянської селищної ради бажає Вам дорогі ветерани та представники старшого покоління міцного здоров’я, добра і щастя, довголіття, миру та злагоди у ваших душах! Нехай в цьому стрімкому світі завжди по-особливому світиться родинний теплий вогник – вічне джерело наснаги й любові.

Низький уклін Вам до землі, дорогі ветерани, дідусі, бабусі, та велика подяка за все що Ви зробили для своїх нащадків.

Випадкове зображення