21 лютого 2024 року відбулася чергова 49 сесія Лисянської селищної ради ,на порядку денному якої було  розглянуто слідуючі питання:

3.Про внесення змін до рішення від 16.02.2023 №33-2/VIII  «Про Програму розвитку фізичної культури та спорту Лисянської територіальної громади на 2023-2025 роки».

4.Про затвердження звіту про виконання фінансового плану КНП «Лисянський ЦПМСД» Лисянської селищної ради за 2023 рік.

5.Про звіт щодо виконання селищного бюджету за 2023 рік.

6.Про внесення змін до рішення селищної ради від 21.12.2023 №48-12/VIII  «Про бюджет Лисянської селищної ради на 2024 рік».

7.Про затвердження кількості перших та десятих класів у закладах загальної середньої освіти  смт.Лисянка на 2024-2025 навчальний рік.

8.Про включення до Переліку другого типу нерухомого майна комунальної власності Лисянської селищної теріторіальної громади,яке підлягаї передачі в оренду без проведення аукціону.

9.Про передачу автомобіля ЗІЛ ММЗ 45020 з балансу відділу освіти Лисянської селищної ради   на баланс КП «Благоустрій».

10.Про передачу в господарське відання Комунальному підприємству «Водо-канал» нерухомого майна комунальної власності Лисянської селищної територіальної громади.

11.Про затвердження погодження документацій із землеустрою та передача земельних ділянок у власність чи користування.

12.Про надання дозволу на розробку проектів землеустрою щодо відведення земельних ділянок у користування для городництва.

13.Про надання дозволу на розробку документації із землеустрою щодо відведення земельних ділянок у власність чи користування.

14.Про надання дозволу на внесення змін до договорів та заключення нових договорів оренди земельних ділянок.

15.Про надання дозволу на розробку технічної документації із землеустрою щодо встановлення меж земельної ділянки в натурі(на місцевості) у власність громадян для ведення товарного сільськогосподарського виробництва на земельну частку(пай).

16.Про надання дозволу на розроблення Проектів землеустрою щодо організації і встановлення меж територій природно-заповідного фонду та іншого природоохоронного призначення, оздоровчого, рекреаційного, історико-культурного, лісогосподарського призначення, земель водного фонду та водоохоронних зон, обмежень у вткористанні земель та  їх режимоутворюючих об»єктів.

17.Про передачу євроконтейнера для збору твердих побутових відходів в оперативне управління та на баланс відділу освіти Лисянської селищної ради.

19.Про передачу будівлі полового відділення по вул.Санаторній ,6а смт.Лисянка з балансу КНП «Лисянська територіальна лікарня» на баланс виконавчого комітету Лисянської селищної ради.

20.Про прийняття пам»ятника жертвам Голодомору в с.Дібрівка в комунальну Лисянської селищної ради.

21.Про дострокове припинення повноважень депутата Лисянської селищної ради Шако В.С.

22.Про затвердження переліку об»єктів комунальної власності Лисянської селищної територіальної громади,які підлягають приватизації у 2024 році.

23.Щодо створення комісії Лисянської селищної ради з контролю за дотриманням залишку дров у навчальних закладах.

24.Про підтримку звернення до Кабінету Міністерства України щодо продовження виплати соціальної допомоги для внутрішньо переміщених осіб до кінця воєнного стану.

25.Про звернення до Комітету Верховної Ради України з питань правоохоронної діяльності  щодо політичних переслідувань Героя-розвідника Червінського Романа Григоровича.

26.Про внесення змін до Положення відділу освіти Лисянської селищної ради.

Випадкове зображення