Анонс освітнього заходу для малих агровиробників з нагоди початку роботи Фонду часткового гарантування кредитів у сільському господарстві.

Тема: Нові можливості додаткового фінансування малих агровиробників.

Напередодні весняних польових робіт українські сільгоспвиробники потребують додаткових фінансових ресурсів для нового сезону.

Дрібні фермери зіткнулися із новими викликами, спричиненими російським вторгненням: окрім звичайних сезонних потреб у фінансуванні для поповнення оборотного капіталу, аграрії змушені вирішувати питання по відновленню власної інфраструктури та сільськогосподарської техніки, а також вимушені шукати енергоефективні рішення для підтримки свого бізнесу, що додатково збільшує попит на інвестиційне фінансування.

Визнаючи гостру потребу у фінансовій підтримці малих агровиробників, був створений Фонд часткового гарантування кредитів у сільському господарстві (далі - Фонд), який розпочав свою роботу в кінці січня поточного року.

З метою підвищення обізнаності про нові можливості із залучення кредитного фінансування, які з’являються у зв’язку з початком роботи Фонду, проводиться широкомасштабна інформаційно-просвітницька кампанія серед представників місцевих бізнесових і фінансових кіл і малих фермерів. Кампанію здійснює Фонд часткового гарантування кредитів у сільському господарстві за підтримки Міністерства аграрної політики та продовольства України, Європейської комісії, Міжнародної фінансової корпорації (IFC, Група Світового банку) спільно з виконуючим партнером ТОВ «Агріаналітика» у всіх регіонах України.

19 березня 2024 року у м. Черкаси відбудеться освітній захід в межах інформаційно-просвітницької кампанії для малих агровиробників.

Тема заходу: "Нові можливості для аграріїв з Фондом часткового гарантування кредитів у сільському господарстві"

Місце проведення: м. Черкаси, вул. Лазарєва, готель «Оптіма»

Початок роботи – о 11:00 (реєстрація – з 10:30)

В якості доповідачів запрошені представники місцевої ОВА, Фонду, IFC, ТОВ «Агріаналітика», а також фермерських асоціацій і представники банків-партнерів.

До участі у заході також запрошені місцеві ЗМІ.

Програма круглого столу додається.

Додаткову інформацію щодо заходу можна отримати за телефоном +38 067 942 74 12 Роман Колібаба, експерт з питань доступу до фінансування ТОВ «Агріаналітика»

 

Про Фонд

Фонд часткового гарантування кредитів у сільському господарстві (Фонд) розпочав свою роботу завдяки співпраці Європейського Союзу, Міністерства аграрної політики та продовольства України та Світового банку. Фонд є небанківською фінансовою установою, засновником якого наразі є держава в особі Кабінету Міністрів України. Статутний капітал Фонду сформований за рахунок держави, та буде збільшуватись за рахунок грантів, що надходять від міжнародних організацій, а також від приватних інвесторів. Фонд надає гарантії українським банкам-партнерам, які кредитують малих агровиробників.

Програма

Випадкове зображення