Заходи з нагоди Дня захисту дітей

195551065 3562037723898403 6994529167703600879 nДень захисту дітей – яке чудове свято!

Усіх дітей Землі ми хочемо привітати.

Хай світить сонце всім, грайливий м’ячик скаче,

Від болю і образ нехай ніхто не плаче.

 

1 червня 2021 року діти і дорослі, жителі і гості Лисянської громади завітали на свято «Кольоровий світ дитинства», яке було проведено з нагоди Міжнародного Дня захисту дітей.

Діти мали нагоду зануритися в кругосвітнє плавання океаном Розваг. А в нашому океані було безліч чарівних острівців.

Перший Острів спортивно-ігрової галявини, на якій діти змогли спробувати свої сили у таких змаганнях:

«Снайпер» (метання в ціль дротиками),

«Жонглер» (набивання футбольного м’яча),

«Коник-Стрибунець» (стрибки зі скакалкою),

«Мисливець» (полювання на чудових, м’якеньких звірят).

Далі – острів ТАЛАНТІВ. Концерт зі всіма, хто бажав показати свої таланти.

Наступний – КАЗКОВИЙ острів, де дітей зустрічали Зайка і Буба, які раді були погратися, пофотографуватися, повеселитися, пообніматися зі всіма.

А ще на дітей чекав острів БАЖАНЬ, на якому росло «Дерево бажань і мрій». А як кажуть у народі, якщо вірити в диво, воно обов’язково ЗДІЙСНИТЬСЯ. І тому діти мали можливість загадати на стрічках найзаповітніші бажання.

«Чарівний художник» - це ще один острів, на якому на дітлахів чекало водночас легке і дуже креативне завдання – намалювати «Сонячний смайлик».

Емоції, які гості свята отримали на острові БЕЗПЕКИ, не порівняти ні з чим.. Кожен мав змогу сьогодні хоча б на хвилинку стати крутим РЯТІВНИКОМ або неймовірним охоронцем правопорядку – ШЕРИФОМ.

На площі волонтерами Центру надання соціальних послуг, було роздано силу-силенну долоньок дружби. Дружба – це те, що хочеться всім.

А ще проведено нагородження переможців та призерів фотоконкурсу «Великоднє диво», що проходив он-лайн у квітні місяці.

І де б не побували сьогодні діти, де вони не брали б участь…скрізь на них чекали подарунки, призи, солодощі... Не було жодної дитини, яка б поїхала чи пішла додому з порожніми руками.. На завершення свята, як завжди, на дітей чекало морозиво…

Всі ми, організатори цього дійства (відділ культури, молоді та спорту, ДЮСШ "Колос", Будинок культури, Центр надання соціальних послуг, відділ освіти, служба у справах дітей), дивлячись на позитивні емоції, усміхнені обличчя, щиру дитячу радість, радіємо, що наші зусилля не були марними, і ми змогли подарувати свято нашим дітлахам.

Випадкове зображення