20 та 23 серпня 2021 року відбулися засідання комісій з проведення конкурсного добору на посаду керівників комунальних закладів культури:

1)  «Лисянська публічна бібліотека» Лисянської селищної ради;

2) «Лисянський історичний музей ім. Т.Г.Шевченка» Лисянської селищної ради.

Єдиним претендентом на посаду директора закладу «Лисянська публічна бібліотека» Лисянської селищної ради, була Митяй Марія Іванівна.

З нею було проведено співбесіду, на якій Марія Іванівна презентувала проект програми розвитку закладу «Лисянська публічна бібліотека» Лисянської селищної ради на один та п’ять років. Вона чітко та лаконічно дала відповіді на поставлені запитання членів конкурсної комісії.

На посаду директора комунального закладу «Лисянський історичний музей ім. Т.Г.Шевченка» Лисянської селищної ради, єдиним претендентом була Діженко Валентина Сергіївна. Вона презентувала проект програми розвитку комунального закладу «Лисянський історичний музей ім. Т.Г.Шевченка» Лисянської селищної ради на один та п’ять років. Валентина Сергіївна відповіла на всі поставлені питання, які були задані членами конкурсної комісії.

За результатами проведених співбесід, було проведено голосування, та одноголосно визнано:

1) Діженко Валентину Сергіївну переможцем конкурсу на посаду директора комунального закладу «Лисянський історичний музей ім. Т.Г.Шевченка» Лисянської селищної ради;

2) Митяй Марію Іванівну переможцем конкурсу на посаду директора «Лисянська публічна бібліотека» Лисянської селищної ради.

       Переможців конкурсу було вирішено призначити на посади керівників відповідних закладів культури. З ними було підписано контракти, відповідно до вимог Закону України «Про культуру».

 







Випадкове зображення