Інформаційне повідомлення про проведення громадського обговорення щодо перейменування вулиці 1 Травня в селі Боярка на вулицю Станіслава Табачка.

Лисянська селищна рада інформує про початок проведення громадського обговорення та внесення пропозиції  щодо перейменування вулиці 1 Травня в селі Боярка на вулицю Станіслава Табачка та запрошує усіх бажаючих долучитись до обговорення даного питання.

Організатор громадського обговорення – Лисянська селищна рада.

Суб’єкти, які внесли пропозицію щодо перейменування вулиці 1 Травня в селі Боярка на вулицю Станіслава Табачка – жителі села Боярка.

Громадське обговорення проводиться відповідно до постанови Кабінету Міністрів України від 24.10.2012 № 989 «Про затвердження Порядку проведення громадського обговорення під час розгляду питань про присвоєння юридичними особам та об’єктам права власності, які за ними закріплені, об’єктам права власності, які належать фізичним особам, імен (псевдонімів) фізичних осіб, ювілейних та святкових дат, назв і дат історичних подій», розпорядження селищного голови від 12.04.2023 №27-р «Про проведення громадського обговорення щодо перейменування  вулиці 1 Травня в селі Боярка на вулицю Станіслава Табачка».

Пропозиції (зауваження) учасників громадського обговорення вносяться в письмовій формі, надсилаються поштовим відправленням, особисто та електронною поштою із зазначенням прізвища, імені, по-батькові та адреси особи, яка їх вносить, протягом не менше 30 календарних днів з моменту оприлюднення цього повідомлення на поштову адресу: 19301, Черкаська обл., смт Лисянка, пл.Миру, 30, електронну адресу: Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. Вам необхідно увімкнути JavaScript, щоб побачити її.

Відповідальною особою за організацію проведення громадського обговорення щодо перейменування  вулиці 1 Травня в селі Боярка на вулицю Станіслава Табачка визначено начальника відділу правової і кадрової роботи та публічних закупівель виконавчого комітету селищної ради Лященко Т.В.

Анонімні пропозиції (зауваження) не реєструються і не розглядаються.

Результати громадського обговорення будуть оприлюднені на офіційному веб-сайті Лисянської селищної ради за посиланням  в строк до 16 червня 2023 року.

Випадкове зображення