Впорядкування території стадіону «Колос»

Надрукувати

206085027 840806979856805 6106153369422705931 nДякуємо всім хто долучилися  до впорядкування території стадіону «Колос», який є місцем відпочинку та проведення активного дозвілля всіх мешканців від малечі до самих найстарших…Це і працівники Центру надання соціальних послуг, працівники Служби  у справах дітей, Дитячої музичної школи, тренерсько - викладацький склад  ДЮСШ, представники відділу освіти Лисянської селищної ради, бібліотечні працівники, працівники КОЗ «Лисянський НВК» та Лисянської ЗОШ №2.

Окремо хочеться подякувати  працівникам Почапинської гімназії  та її директору Стаднику Є.А,які приїхали  великою дружньою командою та доєдналися до впорядкування території стадіону «Колос» ( хоча бувають на ньому, доволі рідко).

Звісно  хотілося б, побачити більше бажаючих, які  прийшли б на допомогу……..

Спільними зусиллями  було прибрано, очищено та покошено  а також розчищено від стихійної рослинності  велику частину  території стадіону… Проте  зробити все не вдалося…

Потрібно пам’ятати, що захист довкілля – не чиясь забаганка, а потреба сьогодення. Завжди приємно, коли навколо чистота і порядок.

Тож не будьмо байдужими, подбаймо про чистоту і красу рідної Лисянщини.