День матері та Міжнародний день сім’ї

Надрукувати

185749791 818504592087044 5047068128259966325 n

Сім’я, родина, рід… Який величезний зміст цих слів. В них усе: лагідний материнський наспів, перші кроки і лепетання маляти, теплі бабусині очі, в яких здається освічується вся любов землі, мудрі дідусеві повчання, щастя і горе, любов і зітхання, образи і непорозуміння, будні і свята.

Вже традиційно у травні один за одним відзначаються два свята – День матері та Міжнародний день сім’ї. Напевно, для кожного з нас немає нікого ріднішого і святішого, ніж мама, сім’я, родина, рід… Адже саме в родині ми черпаємо духовні сили, наснагу та оптимізм, у родині відчуваємо, що таке справжнє щастя, любов, душевний затишок і добро. А берегинею усього цього є мудра Жінка-мати.

З нагоди Дня матері та Міжнародного дня сім’ї, у великій залі адмінприміщення відбувся святковий захід, присвячений цим двом надзвичайним подіям. На якому були присутні та запрошені матері - героїні Лисянської територіальної громади, які віддали сповна свою материнську любов, добро, ласку та чуйне серце.

З промовою до присутніх звернувся селищний голова Анатолій Проценко: «День матері та День сім’ї – зворушливі для кожного серця свята. Ще з дитинства в нас закладається свій єдиний та неповторний образ мами, яка все зрозуміє, порадить у складному рішенні, надихне у безвихідну мить, пробачить і завжди любитиме! Ви, дорогі матері, є основою формування міцної дружньої родини, де зберігаються і примножуються родинні звичаї, формується атмосфера високої духовності та моральності.

Шановні жінки, ми дякуємо Вам за ваше щедре серце, за ніжність і ласку, безмежне терпіння і Вашу щоденну кропітку працю».

В рамках заходу присутнім матерям - героїням було вручено подарунки та квіти.

Після офіційної частини учасники заходу переглянули святковий концерт за участю місцевих талантів. Доброзичлива атмосфера у залі, прекрасний концерт, вродливі жінки сприяли гарному настрою та позитивним емоціям.

Сім’я – це маленька держава у державі.

Сім’я – це найдорожче, що є в людини.

Тому на передодні Міжнародного дня сім’ї бажаємо, щоб у ваших сім’ях завжди панував мир та любов, щоб ваша сім’я була для вас завжди тихою і затишною гаванню. Нехай підтримка рідних і близьких людей допомагає впоратися з будь-якими труднощами. Зі святом.

{gallery}25.05.2021.1{/gallery}