Оголошення про конкурс на посаду керівника закладу «Лисянський будинок культури» Лисянської селищної ради:

Надрукувати

         Керівником комунального закладу культури може бути особа, яка має вищу освіту, стаж роботи у сфері культури не менше трьох років, володіє державною мовою, має досвід роботи на керівних посадах в органах державної влади, органах місцевого самоврядування, на підприємствах, в установах, організаціях усіх форм власності не менше трьох років та здатна за своїми діловими і моральними якостями, освітнім і професійним рівнем виконувати відповідні посадові обов’язки.

         Не може бути призначена на посаду керівника комунального закладу культури особа, яка:

1. Усі зацікавлені особи можуть взяти участь у конкурсі на посаду керівника комунального закладу культури.

2.  Особа, яка виявила бажання взяти участь у конкурсі, упродовж 30 днів з дня оголошення конкурсу подає такі документи:

Зазначені документи надсилаються на поштову та електронну адреси органу управління у встановлений строк.

Перелік документів є вичерпним. Особа може надати інші документи, які, на її думку, підтверджують її професійні чи моральні якості.

Кількість штатних одиниць – 13.5, в т. ч.: 1 – директор, 

Посадовий оклад керівника –  відповідно до присвоєного тарифного розряду згідно наказу Міністерства культури України від 18.10.2005 №745 «Про впорядкування умов оплати праці працівників культури на основі Єдиної тарифної сітки». Боргів по виплаті заробітної плати та оплати комунальних послуг не має. Матеріально-технічна база:

Положення про склад та організацію роботи конкурсної комісії з проведення конкурсного добору на посаду керівників комунальних закладів культури