Міжнародний день музики!

Надрукувати

01102021mdmУ 1975 році, 1 жовтня ЮНЕСКО заснував Міжнародний день музики — це професійне свято, яке об’єднує серця всіх, хто пише , грає, співає, чиє життя пов’язане з нотами, піснями, музичними інструментами  хто не з чуток знає, що таке мінор і мажор, сольфеджіо, попурі та репер куса.

Музика — це міжнародна мова, що зрозуміла всім з нею наше людство знайоме з давніх часів. Вона може підбадьорити, підняти настрій, налаштувати на робочий лад, допомогти розслабитися, подумати, вона може все.

На світі знайдеться небагато людей, які зовсім байдужі до музики. Це мистецтво має величезний потенціал і багатьом композиторам донині вдається виражати через неї не тільки стан своєї власної душі, але й передавати атмосферу навколишнього, повного почуттів і переживань складного внутрішнього світу взаємин людини і природи. Вона скрашує життя людей, змушує їх радіти і співпереживати, відкриваючи двері в прекрасний світ звуків і коливань наших власних струн душі.

Відділ культури, молоді та спорту Лисянської селищної ради вітає всіх причетних з цим прекрасним святом бажаємо невичерпного джерела енергії, вірної Музи та творчих успіхів. Нехай поряд завжди крокує віра у власні сили, надія на успішну реалізацію творчого потенціалу та любов до Вашої вишуканої праці, міцного здоров'я, родинного щастя, миру й добра та підкорення нових творчих вершин задля подальшого збагачення духовної скарбниці українського народу!

З Міжнародним днем музики!

Відділ культури, молоді та спорту Лисянської селищної ради вітає всіх причетних до цієї дати.

У 1975 році, 1 жовтня ЮНЕСКО заснував Міжнародний день музики — це професійне свято, яке об’єднує серця всіх, хто пише , грає, співає, чиє життя пов’язане з нотами, піснями, музичними інструментами хто не з чуток знає, що таке мінор і мажор, сольфеджіо, попурі та репер куса.

Музика — це міжнародна мова, що зрозуміла всім з нею наше людство знайоме з давніх часів. Вона може підбадьорити, підняти настрій, налаштувати на робочий лад, допомогти розслабитися, подумати, вона може все. На світі знайдеться небагато людей, які зовсім байдужі до музики. Це мистецтво має величезний потенціал і багатьом композиторам донині вдається виражати через неї не тільки стан своєї власної душі, але й передавати атмосферу навколишнього, повного почуттів і переживань складного внутрішнього світу взаємин людини і природи. Вона скрашує життя людей, змушує їх радіти і співпереживати, відкриваючи двері в прекрасний світ звуків і коливань наших власних струн душі.

Отож, вітаємо всіх причетних з цим прекрасним святом!

Бажаємо Вам невичерпного джерела енергії, вірної Музи, творчих успіхів. Нехай поряд завжди крокує віра у власні сили, надія на успішну реалізацію творчого потенціалу та любов до Вашої вишуканої праці, міцного здоров'я, родинного щастя, миру й добра та підкорення нових творчих вершин задля подальшого збагачення духовної скарбниці українського народу!

З Міжнародним днем музики!