30 вересня - Всеукраїнський день бібліотек

Надрукувати

       на сайт 11Книга  - це  джерело освіти, знання і збагачення,  збагачення культурного і духовного. І бере початок це джерело в бібліотеці. Тому зовсім не випадково у рік тисячоліття літописання і книгодрукування Президент України своїм указом проголосив 30 вересня Всеукраїнським днем бібліотек.

      Сучасна бібліотека  не просто книгозбірня, а й відкритий кожному безмежний інформаційний світ. Для більшості людей  це частина їхнього життя. Тому 30 вересня це свято  всіх причетних до закладів культури і освіти, для всіх хто любить книгу і хто присвятив своє життя подвижницькій праці на ниві просвіти.

     Ви хранителі літературного скарбу і мудрості поколінь, людського досвіду і знань. Ви є вмілими поводирями у світі книги і допомагаєте своїм читачам  поринути у океан невідомого та цікавого, не загубитись в ньому і знайти саме ту перлину, яка дасть необхідні знання та відкриє світ надзвичайних історій. І хоча ми живемо в епоху розвитку електроніки – жодна електронна книга не передасть живих вражень від тримання книги у руках, тому книги ніколи не втратять своєї значущості.

     Відділ культури, молоді та спорту Лисянської селищної ради щиро дякуєусім, хто присвятив бібліотечній справі усе своє життя, хто багато років тому переступив поріг бібліотеки і залишив назавжди в ній своє серце,  всім  вам земних благ, радості і натхнення, вдячності від любителів книги, професійного злету, цікавих зустрічей і відкриттів.  Хай це свято дарує вам чудовий настрійа робота приносить тільки задоволення.